Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Limeraakakakku

4 h 40 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 4 h 15 min

Haluatko kakkusi raikkaan raakana? Limellä maustettu raakakakku on täyteläisen pähkinäinen, mutta samalla raikkaanmakuinen. Ihana raakakakku on helppo valmistaa etukäteen!

13.5.2014
Reseptin ainekset
12 annosta
Pohja
4 dl
saksanpähkinöitä
1 dl
pekaanipähkinöitä
2 rkl
hunajaa
4 kpl
kuivattuja taateleita (pienessä vesimäärässä liotettuina)
1/6 tl
suolaa
Täyte
5 dl
cashewpähkinöitä
4 rkl
kookosrasvaa (kylmäpuristettua kookosöljyä)
1 1/2 dl
limen mehua
1 dl
hunajaa
1/6 tl
suolaa
Koristeluun
limeviipaleita ja limen kuorta raastettuna

Limeraakakakku – ohje:

  1. Mittaa pohjan raaka-aineet monitoimikoneeseen. Sekoita ne leikkuuterällä tasaiseksi massaksi.
  2. Painele taikina silikoniseen tai irtopohjaiseen vuokaan (Ø 20–25 cm).
  3. Liota täytettä varten cashewpähkinöitä vedessä noin tunti.
  4. Sulata kiinteä kookosöljy lämpimässä vesihauteessa juoksevaksi.
  5. Sekoita kaikki täytteen ainekset monitoimikoneessa tai tehokkaassa tehosekoittimessa mahdollisimman sileäksi.
  6. Kaada täyte pohjan päälle vuokaan. Pakasta kakkua vähintään kolme tuntia. Mitä kauemmin kakku on pakastimessa, sitä paremmaksi se tekeytyy. Voit pakastaa kakkua vaikka yön yli.
  7. Ota raakakakku huoneenlämpöön 15–20 minuuttia ennen tarjoilua.
  8. Koristele limeraakakakku limettiviipaleilla tai limen kuoriraasteella.

Vinkit!

  • Muista pestä limet hyvin, ja valitse luomulimejä jos mahdollista.
  • Tuhtia raakakakkua riittää tavanomaista pienempikin pala.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt